SMUTVEJEN TIL PERFEKT HUD

YNDLINGS LÆBESTIFTER

p4t12

 

Nu sover min lille August til middag (og er forhåbentlig mere rask, når han vågner) .. så derfor er der nu tid til lidt forkælelse 😉

Her har vi mine yndlings læbestifter.

Selvfølgelig er de fleste af dem fra La Roche-Posay, da de er de allerbedste! La Roche-Posays læbestifter er lavet, så der er en kerne med læbepomade inde i midten, så læberne bliver plejet samtidig med, de får læbestift på. Dermed fremstår læberne også meget flottere. Læbestifterne findes i alverdens farver, og de kan kun købes på apoteket. Jeg har også vist jer MACs, fordi de også er fantastiske.

Billedet af mig er fra dengang, jeg bloggede for tøjmærket “Saint Tropez”, og det passer fint til emnet med de farvede læber 😉

Når jeg bruger en læbestift til hverdag, er det de mere naturlige farver, jeg bruger. Jeg skal blive bedre til at bruge de mere skrappe farver. Det kræver lidt tilvænning 🙂 Men jeg synes, det er super flot!

 

Here are my lipsticks from La Roche-Posay and MAC, which I recommend and a picture of myself, when I was a blogger for the brand “Saint Tropez”.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUTVEJEN TIL PERFEKT HUD